Close

A webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket (erről bővebben a Felhasználói feltételekben olvashat) és annak minden pontjával egyetért! Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Elállás joga: A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a KEREKESKE-GOMBOCSKA KFT köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli. Ha ingyenes szállításban részesült a vevő, akkor visszamenőleg a kiszállítás költségét ki kell fizetnie.

Elállási jog gyakorlásának menete: Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg,hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül teheti meg. Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli! A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

A vásárlói szerződéssel az eladó kötelezi magát, hogy a szerződés tárgyát képező terméket a vásárlónak átadja, a vásárló pedig kötelezi magát, hogy a terméket átveszi és kifizeti annak árát valamint a szállítási költségeket is. A tulajdonjog a termék teljes árának a kifizetése után automatikus an átruházódik a vásárlóra.

A termék meghibásodása a termék átvétele után egyedül a vásárlót érinti. A termék meghibásodása abban az esetben is a vásárló ügye, ha az eladó lehetővé teszi a termék átvételét, a vásárló azonban indokolatlanul nem veszi át.

A terméknek az az ára az érvényes, amelyet az eladó a weboldalán feltüntetett a megrendelés elküldésének napján. A terméket az eladó a vásárlónak postán szállítja.


Close